Pred dnevi sem bila s prijateljico na Veliki planini. Ta me je navidhnila, da svoje občutke delim v tedenskem blogu.

Pot sva veselo nadaljevali proti Veliki planini in ves čas opazovali mimoidoče ljudi. Še nikoli nisem tam  opazila toliko turistov. Slišati je bilo res veliko raličnih jezikov. Veseli me, da smo tudi Slovenci naredili korak naprej pri promociji slovenskih lepot in da bo čedalje več popotnikov spoznalo in videlo našo lepo zeleno Slovenijo. 

14.08.2017 09:06

To je ploščica, ki jo vzamem na vsak izlet, na morje in povsod, kjer je moja koža dlje časa izpostavljena soncu. Odkar jo uporabljam, nimam težav s suho kožo in luščenjem. Njena dodatna prednost so tudi čudovite bleščice, ki subtilno pričarajo zapeljiv in glamurozen videz.

11.08.2017 00:15
Naraven, enostaven in učinkovit

Ste vedeli, da je izdelava balzamov za ustnice popolnoma enostavna? Narejeni so iz le nekaj naravnih surovin, medtem ko komercialni balzami vsebujejo veliko zdravju in okolju škodljivih sestavin. Danes smo vam pripravili preprost recept za nadvse učinkovit naravni balzam, ki ustnice pusti mehke, navlažene in sijoče!

09.08.2017 09:00

Živjo,

moje delo je zelo raznoliko in pestro. Veliko časa preživim v pisarni, kjer vodim podjetje, ustvarjamo nove izdelke, se dogovarjam s strankami, svetujem in se ukvarjam z razno dokumentacijo. Drugi del pa so potovanja in službeni izleti. Nekajkrat letno se udeležujem tujih sejmov in izobraževanj, večkrat tedensko pa obiščem stranke in včasih tudi zunanje sodelavce. Takšen je bil tudi včerajšni dan. ;)

Ta izdelek uporabljam že eno leto in nikoli me ni razočaral! Še več! Navdušil je čisto vse okoli mene. Prijateljico, ki v službi 8 ur preživi na nogah, znanca alpinista, ki osvaja vrh za vrhom, mamo, ki trpi za zahrbtno boleznijo in teto, ki ne mara hoditi na predikuro. Zakaj so vsi postali zvesti uporabniki?

Šentjanževka je izjemno zdravilna rastlina z rdeče obarvanimi cvetovi, ki cveti od sredine julija do avgusta, nabiramo pa samo zgornji del rastline. V cvetovih in listih je tedaj namreč največ aktivnih snovi. V ljudski medicini jo uporabljamo za zdravljenje številnih simptomov, saj je neverjetno učinkovita. 

Živjo,

 

danes bi vam rad predstavila mojo večerno rutino nege obraza z mojimi najljubšimi in učinkovitimi izdelki Eve Taylor. Večerna nega obraza je zelo pomembna, saj je treba odstraniti ličila, poskrbeti za regeneracijo kože in vsa hranila, ki jih potrebuje.

Masaža! Ljudje imamo masažo zelo radi, saj nam podari sprostitev, prožno kožo, manj bolečin v sklepih in mišicah ter mnogo zdravilnih učinkov. Danes bomo pisali o takšnih, ki vas bodo nekoliko presenetile. Vsekakor pa boste imeli 6 dodatnih razlogov, da si jo redno privoščite.

Olivno olje poznamo prav vsi. Zlato olje s polnim mediteranskim vonjem mora biti del vsake dobre kuhinje, zelo koristno pa je tudi v kozmetiki, saj izjemno blagodejno vpliva na kožo, jo varuje in odpravlja marsikatero težavo. Kaj je pa olivno maslo? Kakšna je razlika med olivnim oljem in maslom? Podatki o maslu bodo razveselili vse, ki obožujete pozitivne učinkovine olivnega olja, a vam ni všeč izrazit vonj.

© 2016 AROMA HERBAL  /  Oblikovanje LONI DBS  /  

Izdelava spletne trgovine