Intervju z izjemno Eve Taylor (direktorico podjetja Eve Taylor)

Doživeli smo veliko čast! Na vprašanja nam je odgovarjala slavna Eve Taylor, ki pri svojih 87 letih še vedno vodi mednarodno uspešno podjetje Eve Taylor London, ki se lahko pohvali z najboljšimi izdelki za nego kože na osnovi eteričnih olj. 

Zanimali so nas njeni začetki, skrivnost uspeha njenega podjetja in njeni dosežki. Izvedeli smo nekaj presenetljivih dejstev, ki bodo v pomoč vsem podjetnikom, impresionirali pa bodo vse ljubitelje dobre in kakovostne kozmetike.

 

 

Eve, zakaj ste se odločili za lepotno indutrijo? Kakšni so vaši začetki?

 

Nekega božiča na koncu petdesetih let prejšnega stoletja sem stala in likala velik kup šolskih srajic. Takrat sem imela 4 sinove in občutek , da živim v moškem svetu. V moškem svetu sivih srajic. V tistem trenutku sem začutila, da ne morem več tako živeti. Želela sem  nekaj zase. Nekaj ženstvenega.

Slišala sem za novo priložnost in s časoma postala prva prodajalka izdelkov Avon na jugu Anglije. Sprva sem mislila, da je to tisto kar želim, a kmalu spoznala, da ne vem veliko o prodaji. Niti nisem znala aplicirati ličil. Ko sem se tega lotila, sem izgledala kot cirkusant.

V tistem času ni bilo uradnih kozmetičnih šol, ampak sem našla privatno šolo, ki jo je vodila Mr. Lawrence. Šolnina ni bila poceni, morala sem plačati vnaprej, a sem se vseeno dogovorila za obroke. Plačevala sem vsak dan.

Predstavljajte si, kako težko je bilo hoditi v šolo, biti prodajalka Avona in še mati 4 otrok. K sreči mi je pri vzgoji sinov pomagala mama.

Ko sem zaključila šolanje, sem želela pridobiti čim več izkušenj. Hodila sem po hišah in salonih in postajala vedno boljša.

Nekega dne sem se odločila, da bom odprla svoj salon. Ime sem mu dala Adam & Eve v Lee Greenu v Londonu. Bil je uspešen, zato sem odprla še drugega v Sevenoaksu. Tam smo tudi luknjali ušesa za uhančke. Zanimiv podatek je, da smo preluknjali ušesa princesi Diani.

Nekega dne sem slišala za konferenco o aromaterapiji. Ena izmed predavateljic je bila takrat slavna aromaterapevtka Madame Maury. Bilo mi je zanimivo, zato sem se je udeležila.

Bila sem popolnoma očarana nad aromaterapijo. Moja strast so eteričnih olj se je začela tisti trenutek. Vedela sem, da je to moja nova pot.

Aromaterapije sem se učila od Micheline Arcier in posrkala sem vsako informacijo o neverjetnih učinkovinah eteričnih olj.

 

Zakaj ste se odločili imeti blagovno znamko? Kaj je bil glavni razlog?

 

Že prej sem izdelovala izdelke za nego kože za moje stranke. Ko sem spoznala  aromoterapijo, sem eterična olja vključila v mešanice za stranke. V salonih Adam & Eve sem sčasoma te izdelke zapakirala, da so jih stranke lahko kupile. Zato je bila blagovna znamka pravzaprav logičen naslednji korak.

 

Kateri je bil prvi izdelek, ki ste ga prodali pod to blagovno znamko? Kdo ga je kupil in kdaj?

 

Ime znamke je bilo sprva Eve Taylor Beauty Preperations Limited. Ustanovila sem jo leta 1963.

Moji prvi izdelki so bili izdelki za kožo, ki sem jih naredila sama. Mešala sem jih v velikih keramičnih posodah z leseno žlico.

Originalni produkti so bili: kumarično čistilo, kumarični tonik, čistilna voda za obraz, jutranja maska in maslo za telo. Pakiranje je bilo takrat izjemno drago. Najprej sem uporabljala kozarce za hranjenje kave, kasneje pa se odločila za bolj elegantno pakiranje.

Imela sem majhno paleto mešanic eteričnih olj, ki sem jim rekla “olja za tretmaje obraza.” To so bili moji “otročički”. Morate vedeti, da so ti recepti še vedno dragoceni danes, torej 50 let kasneje. Še vedno imamo enako formulo in še vedno mešamo ročno.

Najprej smo jim rekli mešanica geranije, mešanica sandalovine, mešanice ylang-ylanga, mešanica jasmina in mešanica vrtnice. Recepti so enaki, le nekajkrat sem spremenila imena.

Postala so olja 1,2,3,4,5, kasneje pa smo jih spremenila v oljne serume Soothing, Calming, Clearing, Balacing in Revitilising. Sprememba imen je imela velik in izjemno pozitiven vpliv na prodajo.

Leta 1963 smo začeli proizvajati še en izjemno uspešen produkt - krtačko “Facial Cleansing Brush,” ki smo jo naredili iz 100% kavčuka.  Pomaga pri čiščenju obraza in spodbudi cirkulacijo. Izdelek je še danes izjemno priljubljen, saj je zasnovan tako, da se bakterije ne zadržujejo med ščetinami. Kračka je še prestala test časa in jo še danes uporabljajo tako v prestižnih salonih, kot tudi naše stranke.

 

Je vaša znamka znana in uspešna povsod po svetu? Kako ste se širili?

 

Zaradi velikih stroškov embalaže,  ki so bili za moje stranke težava, sem se odločila, da se bom osredotočila samo na aromaterapijo in mešanice. Kmalu so me povabili, da sem postala vodja podjetja City & Guilds in predsednica Batbaca, kjer sem spoznala številne ljudi. Moj posel je po zelo hitrem postopku postal izjemno uspešen.

Naš največji trg je Azija, še zlasti Hong Kong, Malezija in Tajska. Predor na tuj trg se je zgodil leta 1980 na sejmu Cosmoprof Azija v Hong Kongu. Hitro smo ugotovili, da so eterična olja izjemno priljubljena.

Leta 2005 smo ugotovili, da se povpraševanje po eteričnih oljih manjša. Začeli smo dobivati prošnje za večjo paleto izdelkov za nego kože. Tako so nastali izdelki, ki jih poznate danes. Povpraševanje za njih samo raste, tako na domačem (angleškem) trgu, kot tudi v Združenih državah in Aziji. 60% izdelkov izvozimo v različne države, kar se je izkazalo za odlično strategijo.

 

Kakšno vlogo v podjetju imate sedaj? Kako je videti vaš povprečen dan?

 

Sem v drugi polovici 80. let in še vedno aktivno sodelujem kot direktorica. Delala bom dokler bom lahko. Včasih slišim: “Mama, morala se boš upočasniti,” a pokoj zame ni opcija. Kaj bom pa počela vsak dan? Nočem postati ženska, ki cel dan preživi v domači halji. Ne. Veliko moram še doseči. 

V pisarno pridem ob 7.30, si privoščim skodelico čaja poprove mete in pogledam elektronska sporočila. Zadnje čase ne učim več veliko, a še vedno se po telefonu pogovarjam z našimi lepotnimi terapevti, jim pomagam in delim izkušnje.

Obožujem svoje delo. Če ne bi, ne bi bila tu niti sekundo. Nekateri ljudje so presenečeni, da še vedno odgovarjam strankam, ker sem direktorica podjetja. A moje prepričanje je, da moram biti prisotna, če želim, da je podjetje uspešno.

 

Kdo vodi podjetje v Veliki Britaniji?

 

Mojo ekipo vodijo moj najstarejši sin Alan, moj srednji sin Raymond in mlajši sin Christopher. Matt Taylor je naš brand manager, ki skrbi za rast in prepoznavnost znamke.

 

Kateri so vaši najbolj prodajani izdelki?

 

Najbolj priljubljen in prodajan izdelek je Soothing Aromatic Serum (to je eden izmed mojih prvih produktov). Resnično je zmagal v testu časa.

Zelo priljubljeni so tudi  Age resist day cream, Age resist night cream, C+Bright  Moisturise in Clear Cleanse.

 

Kaj je duša vaše blagovne znamke?

 

Stremimo k temu, da ustvarjamo izdelke na osnovi aromaterpije, da uporabljamo kakovostna eterična olja in ostale botanične sestavine in da se vedno izboljšujemo. Poznam vse ovire pri vodenju podjetja, sploh pri začetkih, zato nikoli nimam “elitističnega odnosa” do start upov. Kljub zares kakovostnim sestavinam, so cenovno dovolj ugodna za terapevte in salone.

 

Kaj vas loči od konkurence in kako poskrbite, da ste nekaj korakov pred njo?

 

Ko sem začela leta 1960 na trgu ni bilo podobnih izdelkov oz. izjemno malo. Aromaterapija je bila na začetku razvoja v lepotni industriji, zato je bilo odlično imeti drugačne produkte kot ostali.

Sčasoma se je to spremenilo. 

Od konkurence nas ločijo vrhunski izdelki, kot so oljni serumi in produkti za obraz, ki so izdelani z našo značilno tehniko ročnega mešanja. Pri nas sestavin NIKOLI ne mešajo aparature. Čeprav vzame  več časa, naredi veliko razliko. To se ne bo spremenilo kljub hitremu tempu, ki je prisoten v lepotni industriji.

 

Povejte vaše mnenje o Custumer service (podpora strankam)?

 

Imamo podporo strankam, saj s tem pokažemo skrb in utrdimo svoj ugled. Želimo, da se naše stranke počutijo cenjene in kot del naše družine. Poskrbimo za male geste, zaradi katerih se počutijo, da so del nas.

Vsak dan dobimo veliko klicev in govorimo z velikim številom ljudi. Veliko lepotnih terapevtov dela samostojno, zato smo mogoče edini klic z nestrankami, ki ga opravijo tisti dan. Poskrbimo, da se počutijo dobro, nekatere tudi pokličemo samo zato, da vidijo, kako so cenjeni.

 

Ste kdaj pričakovali, da bo vaše podjetje tako uspešno? Kaj je vas največji dosežek?

 

Najpej tega nisem pričakovala. Začela sem sama z različnimi idejami, ki so se izkazale za dobre. Ko je podjetje začelo rasti, sem vedela, da ima potencial doseči čudovite stvari.

Moj največji dosežek je, ko so mi v Buckinghamski palači leta 2008 počastili s plemiškim nazivom O.B.E. Resnično velika čast in privilegij je bil stati ob princu Charlesu in odgovarjati na njegova vprašanja o mojem delu.

Pred kratkim sem tudi dobila nagrado za izjemni prispevek družbi “Outstanding Contribution Award,” ki je bila zame presenečenje, saj sem mislila, da sem samo povabljena na dogodek. Ko mi je sin Christopher povedal, da naj grem na oder, sem ugotovila, da gre za novo priznanje in ponos.

 

Kakšni so vaši načrti za prihodnost?

 

Že nekaj časa delamo na specifični strategiji za našo znamko, s katero smo in še bomo spremenili dizajn in embalažo. Delamo tudi na novih oglasih in marketinških strategijah.

Prav tako smo lansirali “Skin Profiling Analysis system,” ki združuje elemente tehnike “System of Analysis,” ki smo ga razvili in začetku 1980 in tradicionalnih pristopov, ki nam omogočajo natančno analiziranje kože in najti vzrok za težav s kožo. Tehnika je izjemno priljubljena in se je izkazala kot nepogrešljiva pri naših lepotnih terapevtih.

 

Kako definirate uspeh? 

 

Uspešni smo, kadar vztrajamo pri svojih idejah in ne glede na ovire, nadaljujemo pot z jasno vizijo.

Ljubim ta posel in zato imam zagon nadaljevati. V 50 letih sem spoznala številne terapevte, ki jih izjemno spoštujem. Vem, kaj jim je podpora našega podjetja dala in želim jim še naprej pomagati.

 

Imate kakšne modre besede za ljudi, ki začenjajo kariero v tem poslu?

 

Ja. NIKOLI SE NE NEHAJTE UČITI. Te besede me spremljajo celo življenje.

Ta industrija se spreminja in izboljšuje, zato ne smete mirovati. Učite se. Tudi sama se kljub letom še vedno učim.

 

Hvala Eve Taylor!

Večino izdelkov Eve Taylor je do 19.3. znižana za 20%. Kliknite SEM in izberite svoje

Intervju z izjemno Eve Taylor (direktorico podjetja Eve Taylor)

Doživeli smo veliko čast! Na vprašanja nam je odgovarjala slavna Eve Taylor, ki pri svojih 87 letih še vedno vodi mednarodno uspešno podjetje Eve Taylor London, ki se lahko pohvali z najboljšimi izdelki za nego kože na osnovi eteričnih olj. 

Zanimali so nas njeni začetki, skrivnost uspeha njenega podjetja in njeni dosežki. Izvedeli smo nekaj presenetljivih dejstev, ki bodo v pomoč vsem podjetnikom, impresionirali pa bodo vse ljubitelje dobre in kakovostne kozmetike.

 

 

Eve, zakaj ste se odločili za lepotno indutrijo? Kakšni so vaši začetki?

 

Nekega božiča na koncu petdesetih let prejšnega stoletja sem stala in likala velik kup šolskih srajic. Takrat sem imela 4 sinove in občutek , da živim v moškem svetu. V moškem svetu sivih srajic. V tistem trenutku sem začutila, da ne morem več tako živeti. Želela sem  nekaj zase. Nekaj ženstvenega.

Slišala sem za novo priložnost in s časoma postala prva prodajalka izdelkov Avon na jugu Anglije. Sprva sem mislila, da je to tisto kar želim, a kmalu spoznala, da ne vem veliko o prodaji. Niti nisem znala aplicirati ličil. Ko sem se tega lotila, sem izgledala kot cirkusant.

V tistem času ni bilo uradnih kozmetičnih šol, ampak sem našla privatno šolo, ki jo je vodila Mr. Lawrence. Šolnina ni bila poceni, morala sem plačati vnaprej, a sem se vseeno dogovorila za obroke. Plačevala sem vsak dan.

Predstavljajte si, kako težko je bilo hoditi v šolo, biti prodajalka Avona in še mati 4 otrok. K sreči mi je pri vzgoji sinov pomagala mama.

Ko sem zaključila šolanje, sem želela pridobiti čim več izkušenj. Hodila sem po hišah in salonih in postajala vedno boljša.

Nekega dne sem se odločila, da bom odprla svoj salon. Ime sem mu dala Adam & Eve v Lee Greenu v Londonu. Bil je uspešen, zato sem odprla še drugega v Sevenoaksu. Tam smo tudi luknjali ušesa za uhančke. Zanimiv podatek je, da smo preluknjali ušesa princesi Diani.

Nekega dne sem slišala za konferenco o aromaterapiji. Ena izmed predavateljic je bila takrat slavna aromaterapevtka Madame Maury. Bilo mi je zanimivo, zato sem se je udeležila.

Bila sem popolnoma očarana nad aromaterapijo. Moja strast so eteričnih olj se je začela tisti trenutek. Vedela sem, da je to moja nova pot.

Aromaterapije sem se učila od Micheline Arcier in posrkala sem vsako informacijo o neverjetnih učinkovinah eteričnih olj.

 

Zakaj ste se odločili imeti blagovno znamko? Kaj je bil glavni razlog?

 

Že prej sem izdelovala izdelke za nego kože za moje stranke. Ko sem spoznala  aromoterapijo, sem eterična olja vključila v mešanice za stranke. V salonih Adam & Eve sem sčasoma te izdelke zapakirala, da so jih stranke lahko kupile. Zato je bila blagovna znamka pravzaprav logičen naslednji korak.

 

Kateri je bil prvi izdelek, ki ste ga prodali pod to blagovno znamko? Kdo ga je kupil in kdaj?

 

Ime znamke je bilo sprva Eve Taylor Beauty Preperations Limited. Ustanovila sem jo leta 1963.

Moji prvi izdelki so bili izdelki za kožo, ki sem jih naredila sama. Mešala sem jih v velikih keramičnih posodah z leseno žlico.

Originalni produkti so bili: kumarično čistilo, kumarični tonik, čistilna voda za obraz, jutranja maska in maslo za telo. Pakiranje je bilo takrat izjemno drago. Najprej sem uporabljala kozarce za hranjenje kave, kasneje pa se odločila za bolj elegantno pakiranje.

Imela sem majhno paleto mešanic eteričnih olj, ki sem jim rekla “olja za tretmaje obraza.” To so bili moji “otročički”. Morate vedeti, da so ti recepti še vedno dragoceni danes, torej 50 let kasneje. Še vedno imamo enako formulo in še vedno mešamo ročno.

Najprej smo jim rekli mešanica geranije, mešanica sandalovine, mešanice ylang-ylanga, mešanica jasmina in mešanica vrtnice. Recepti so enaki, le nekajkrat sem spremenila imena.

Postala so olja 1,2,3,4,5, kasneje pa smo jih spremenila v oljne serume Soothing, Calming, Clearing, Balacing in Revitilising. Sprememba imen je imela velik in izjemno pozitiven vpliv na prodajo.

Leta 1963 smo začeli proizvajati še en izjemno uspešen produkt - krtačko “Facial Cleansing Brush,” ki smo jo naredili iz 100% kavčuka.  Pomaga pri čiščenju obraza in spodbudi cirkulacijo. Izdelek je še danes izjemno priljubljen, saj je zasnovan tako, da se bakterije ne zadržujejo med ščetinami. Kračka je še prestala test časa in jo še danes uporabljajo tako v prestižnih salonih, kot tudi naše stranke.

 

Je vaša znamka znana in uspešna povsod po svetu? Kako ste se širili?

 

Zaradi velikih stroškov embalaže,  ki so bili za moje stranke težava, sem se odločila, da se bom osredotočila samo na aromaterapijo in mešanice. Kmalu so me povabili, da sem postala vodja podjetja City & Guilds in predsednica Batbaca, kjer sem spoznala številne ljudi. Moj posel je po zelo hitrem postopku postal izjemno uspešen.

Naš največji trg je Azija, še zlasti Hong Kong, Malezija in Tajska. Predor na tuj trg se je zgodil leta 1980 na sejmu Cosmoprof Azija v Hong Kongu. Hitro smo ugotovili, da so eterična olja izjemno priljubljena.

Leta 2005 smo ugotovili, da se povpraševanje po eteričnih oljih manjša. Začeli smo dobivati prošnje za večjo paleto izdelkov za nego kože. Tako so nastali izdelki, ki jih poznate danes. Povpraševanje za njih samo raste, tako na domačem (angleškem) trgu, kot tudi v Združenih državah in Aziji. 60% izdelkov izvozimo v različne države, kar se je izkazalo za odlično strategijo.

 

Kakšno vlogo v podjetju imate sedaj? Kako je videti vaš povprečen dan?

 

Sem v drugi polovici 80. let in še vedno aktivno sodelujem kot direktorica. Delala bom dokler bom lahko. Včasih slišim: “Mama, morala se boš upočasniti,” a pokoj zame ni opcija. Kaj bom pa počela vsak dan? Nočem postati ženska, ki cel dan preživi v domači halji. Ne. Veliko moram še doseči. 

V pisarno pridem ob 7.30, si privoščim skodelico čaja poprove mete in pogledam elektronska sporočila. Zadnje čase ne učim več veliko, a še vedno se po telefonu pogovarjam z našimi lepotnimi terapevti, jim pomagam in delim izkušnje.

Obožujem svoje delo. Če ne bi, ne bi bila tu niti sekundo. Nekateri ljudje so presenečeni, da še vedno odgovarjam strankam, ker sem direktorica podjetja. A moje prepričanje je, da moram biti prisotna, če želim, da je podjetje uspešno.

 

Kdo vodi podjetje v Veliki Britaniji?

 

Mojo ekipo vodijo moj najstarejši sin Alan, moj srednji sin Raymond in mlajši sin Christopher. Matt Taylor je naš brand manager, ki skrbi za rast in prepoznavnost znamke.

 

Kateri so vaši najbolj prodajani izdelki?

 

Najbolj priljubljen in prodajan izdelek je Soothing Aromatic Serum (to je eden izmed mojih prvih produktov). Resnično je zmagal v testu časa.

Zelo priljubljeni so tudi  Age resist day cream, Age resist night cream, C+Bright  Moisturise in Clear Cleanse.

 

Kaj je duša vaše blagovne znamke?

 

Stremimo k temu, da ustvarjamo izdelke na osnovi aromaterpije, da uporabljamo kakovostna eterična olja in ostale botanične sestavine in da se vedno izboljšujemo. Poznam vse ovire pri vodenju podjetja, sploh pri začetkih, zato nikoli nimam “elitističnega odnosa” do start upov. Kljub zares kakovostnim sestavinam, so cenovno dovolj ugodna za terapevte in salone.

 

Kaj vas loči od konkurence in kako poskrbite, da ste nekaj korakov pred njo?

 

Ko sem začela leta 1960 na trgu ni bilo podobnih izdelkov oz. izjemno malo. Aromaterapija je bila na začetku razvoja v lepotni industriji, zato je bilo odlično imeti drugačne produkte kot ostali.

Sčasoma se je to spremenilo. 

Od konkurence nas ločijo vrhunski izdelki, kot so oljni serumi in produkti za obraz, ki so izdelani z našo značilno tehniko ročnega mešanja. Pri nas sestavin NIKOLI ne mešajo aparature. Čeprav vzame  več časa, naredi veliko razliko. To se ne bo spremenilo kljub hitremu tempu, ki je prisoten v lepotni industriji.

 

Povejte vaše mnenje o Custumer service (podpora strankam)?

 

Imamo podporo strankam, saj s tem pokažemo skrb in utrdimo svoj ugled. Želimo, da se naše stranke počutijo cenjene in kot del naše družine. Poskrbimo za male geste, zaradi katerih se počutijo, da so del nas.

Vsak dan dobimo veliko klicev in govorimo z velikim številom ljudi. Veliko lepotnih terapevtov dela samostojno, zato smo mogoče edini klic z nestrankami, ki ga opravijo tisti dan. Poskrbimo, da se počutijo dobro, nekatere tudi pokličemo samo zato, da vidijo, kako so cenjeni.

 

Ste kdaj pričakovali, da bo vaše podjetje tako uspešno? Kaj je vas največji dosežek?

 

Najpej tega nisem pričakovala. Začela sem sama z različnimi idejami, ki so se izkazale za dobre. Ko je podjetje začelo rasti, sem vedela, da ima potencial doseči čudovite stvari.

Moj največji dosežek je, ko so mi v Buckinghamski palači leta 2008 počastili s plemiškim nazivom O.B.E. Resnično velika čast in privilegij je bil stati ob princu Charlesu in odgovarjati na njegova vprašanja o mojem delu.

Pred kratkim sem tudi dobila nagrado za izjemni prispevek družbi “Outstanding Contribution Award,” ki je bila zame presenečenje, saj sem mislila, da sem samo povabljena na dogodek. Ko mi je sin Christopher povedal, da naj grem na oder, sem ugotovila, da gre za novo priznanje in ponos.

 

Kakšni so vaši načrti za prihodnost?

 

Že nekaj časa delamo na specifični strategiji za našo znamko, s katero smo in še bomo spremenili dizajn in embalažo. Delamo tudi na novih oglasih in marketinških strategijah.

Prav tako smo lansirali “Skin Profiling Analysis system,” ki združuje elemente tehnike “System of Analysis,” ki smo ga razvili in začetku 1980 in tradicionalnih pristopov, ki nam omogočajo natančno analiziranje kože in najti vzrok za težav s kožo. Tehnika je izjemno priljubljena in se je izkazala kot nepogrešljiva pri naših lepotnih terapevtih.

 

Kako definirate uspeh? 

 

Uspešni smo, kadar vztrajamo pri svojih idejah in ne glede na ovire, nadaljujemo pot z jasno vizijo.

Ljubim ta posel in zato imam zagon nadaljevati. V 50 letih sem spoznala številne terapevte, ki jih izjemno spoštujem. Vem, kaj jim je podpora našega podjetja dala in želim jim še naprej pomagati.

 

Imate kakšne modre besede za ljudi, ki začenjajo kariero v tem poslu?

 

Ja. NIKOLI SE NE NEHAJTE UČITI. Te besede me spremljajo celo življenje.

Ta industrija se spreminja in izboljšuje, zato ne smete mirovati. Učite se. Tudi sama se kljub letom še vedno učim.

 

Hvala Eve Taylor!

Večino izdelkov Eve Taylor je do 19.3. znižana za 20%. Kliknite SEM in izberite svoje

Sorodni:

    Soothing oljni serum<p> za občutljivo kožo
    Serum Soothing je rešitev za občutljivo kožo, ki je razultat alergij, težav s sinusi, kajenja, senenega nahoda in nekaterih drugih zunanjih vplivov. Edinstvena mešanica kožo pomiri, izboljša njeno teksturo, vzpostavi optimalen pH in odpravlja rdečico.
    Cena z DDV:
    od 34,84 €
    Clear cleanse<p>oljni odstranjevalec ličil 150ml
    Neverjetno učinkovit oljni odstranjevalec ličil in odmrlih kožnih celic je izvrstna mešanica eteričnih olj in naravnih olj, ki hitro očistijo kožo. Losjon je kos tudi najbolj trdovratnim ličilom, kot je vodoodporna maskara.
    Cena z DDV:
    35,45 €

    Povezane novice

    20% popust

    Za kvalitetno čiščenje in dodatno vlaženje kože potrebujemo tudi dobre tonike. In to vsekakor so Eve Taylor 4 različni toniki za čiščenje, vlaženje, osvežitev in hidracijo. Uporabljamo jih vsakodnevno pri čistilni rutini za odstranjevanje maščobe po čistilnem mleku, za dodatno vlaženje kože po nanosu seruma (pred kremo) in tudi za fiksiranje ličil. 

     

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?