Vrtnica <p> Parfumska aroma

Vrtnica

Parfumska aroma

Parfumsko olje Vrtnica osvaja s svojim omamnim vonjem, ki se ga ne moramo naveličati. Primerno je za izdelavo šamponov, krem, balzamov, sveč, mazil in osvežilcev zraka. Zaradi plemenite cvetlične dišave bo nega še prijetnejša.
Šifra:
DIY-DIŠ-VRT-10
Možnosti
Stopnja davka
22 %
Cena z DDV:
6,15 €
Dobavni rok
2-3 dni
DODAJ V KOŠARICO

 

Parfumska dišava z vonjem po vrtnici je nadvse priljubljena pri nežnejšem spolu. Njen prodoren vonj obogati številne kozmetične izdelke in osvežilce prostora. Prozorna tekočina je topna v olju in alkoholu. 

Dišavo oziroma parfumsko olje lahko uporabimo v različnih kozmetičnih izdelkih, kot so mazila, šamponi, masažna olja, pilingi, geli za prhanje, mila, narejena po hladnem postopku, balzami za ustnice, kreme, sveče, masažne sveče in osvežilci zraka. 
Za pripravo gelov, losjonov in krem priporočamo od 0,05 do 0,3 %, za mila od 0,5 - 1,6 %, za različna mazila in balzame za ustnice pa 0,1 - 0,5%. Pri pripravi sveč priporočamo okrog 12%, za osvežilcev zraka pa od 10 do 40%.

Sintetičnih dišav ne smemo zaužiti in jih uporabljati neposredno na koži, saj jo lahko dražijo. Vedno poskrbimo za ustrezno zaščito. 

 
SORODNI IZDELKI
Vrtnični cvetovi <p> suhi
Posušeni vrtnični cvetovi so nepogrešljiva sestavina solnih kopeli, kopalnih kroglic in mil. Njihov izgled in čudovit vonj pričarata nepozabno romantično vzdušje. Uporabimo jih lahko tudi za izdelavo potpurija in v kadilu.
Cena z DDV:
od 6,41 €
Plastenka boston tall s flip zamaškom<p>250 ml
Prozorna in lična plastenka s pokrovčkom je primerna za shranjevanje rastlinskih olj, tonikov, masažnih olj, losjonov, balzamov, šamponov, kremnih emulzij in gelov za prhanje.
Cena z DDV:
0,90 €
Kalijev hidroksid
Kalijev hidroksid uporabljamo za izdelavo tekočih mil, barvil, čistil ... Uporaba je lahko zelo nevarna, zato bodite pozorni na opozorila in navodila, ki se jih morate dosledno držati. Več o tem si preberite v daljšem opisu.
Cena z DDV:
8,20 €
Sucragel <p> naravni
Sucragel AOF je 100% naravni oljni zgoščevalec, ki se uporablja za izdelavo naravne kozmetike. Zaradi svojih izjemnih vlažilnih lastnosti je nepogrešljiva sestavine čistilnih gelov, losjonov in krem. Ne vsebuje konzervansov.
Cena z DDV:
od 5,00 €

© 2016 AROMA HERBAL  /  Oblikovanje LONI DBS  /  

Izdelava spletne trgovine
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih