Vsi imamo radi poletje in večina od nas se od toplega vremena težko poslovi. Lažje nam je, ko pomislimo na čudovito jesen, neverjetne barve, slastne sadeže (le kdo ne uživa ob gizljanju pečenega kostanja) in nove začetke. Jaz se jeseni veselim tudi zato, ker zopet začnem uporabljati čokoladno kremo. Sliši se smešno, a je popolnoma resnično.

Živjo,

 

kot marsikatera ženska sem tudi jaz velika oboževalka lepih in prikupnih stvari. Vsi, ki berete moj blog pa najbrž veste, da je aromaterapija velik del mojega življenja. Prav zato sem bila naravnost navdušena, ko sem našla nekaj čudovitih stvari, ki združujejo oboje. Preberite blog do konca, saj vas čaka prijetno presenečenje!

V sredo smo na sedežu podjetja Aroma Herbal organizirali DIY delavnico: Naredi svojo kozmetiko. Bilo je čudovito popoldne, polno koristnih informacij, prijetnega dela in tudi dobre volje!

2 juhi in 2 sladici

Jesen nas razvaja s čudovitimi in okusnimi pridelki. Že dolgo nismo delili nobenega recepta, zato smo se danes odločili, da nadoknadimo s štirimi! Privoščite si enostavni juhi in božanski sladici. Ena je samo za odrasle. :)

Živjo,

danes z vami delim intervju, ki ga je pred kratkim z menoj opravila Nastja iz Malince. Z njenim podjetjem tesno sodelujemo, saj za njih razvijamo in proizvajamo kozmetične izdelke. Upam, da boste spoznali kaj novega in začutili strast, ki jo gojim do svojega dela in naravne kozmetike. Za vsa vprašanja sem vam na voljo v komentarjih na Facebooku! :)

Čas kihanja, kašljanja in zamašenih nosov se je začel. Starši želimo na vse načine zaščititi svoje otroke, sebe in stanovanje, saj se hočemo izogniti prehladom in virozam. Veliko lahko naredimo s pravilno prehrano, oblačili in zdravim življenjskim slogom, a pogosto potrebujemo še dodatno zaščito. Vedno več ljudi prisega na aromaterapijo, saj dokazano pomaga krepiti imunski sistem in odganjati prehlade. Mi smo v ta namen pripravili mešanice eteričnih olj, ki zaradi svoje učinkovitosti postajajo vedno bolj priljubljene.

 

Le nekaj dni za prijavo

Živjo,

 

le še nekaj dni imate čas, da se prijavite na ekskluzivno delavnico, kjer bomo izdelovali vrhunsko kozmetiko iz najbolj kakovostnih sestavin. Delavnica bo potekala 11. 10. 2017 na sedežu podjetja Aroma Herbal na Litijski 148 v Ljubljani. Družili se bomo od  17.00 do 21.00

Že od nekdaj zelo rada potujem. Moje naljubše destinacije so kraji, kjer lahko kajtam, navdušena pa sem tudi nad velemesti. V Londonu sem nekaj let tudi živela, zato včasih pogrešam dušo in vrvež velikih mest. Pretekli vikend smo se z družino odpravili v italijansko prestolnico.

Vonj je pomemben sprožilec spominov in občutkov, prav tako pa močno vpliva na razpoloženja. Prav zato je pomembno, da je naš dom vedno poln čudovitih vonjav. Kako do doseči? Danes boste spoznali nekaj odličnih načinov.

Ste eni izmed tistih ljudi, ki imajo vedno mrzla stopala? Spite z debelimi nogavicami? Niste edini.

Marsikdo se spopada z večno mrzlimi stopali. Ta neprijetna nadloga nas lahko spremlja skozi vse leto, ko se zunaj temperature nižje, pa je še huje. Ponavadi je krivec slaba prekrvavitev. Kaj lahko naredimo, da stopala ne bodo več mrzla, mi pa se bomo bolje počutili?

© 2016 AROMA HERBAL  /  Oblikovanje LONI DBS  /  

Izdelava spletne trgovine