Lastniki štirinožnih prijateljev smo vsako zimo zaskrbljeni zaradi mraza in soli, ki jo redno posipajo na ceste. Pse tačke bolijo, postanejo izsušene, koža pa občutljiva in razdražljiva.

Kako jim lahko pomagamo?

Živjo,

v prejšnjem blogu sem govorila o mojih osebnih ciljih, ki se v veliki meri vrtijo okoli osebnostne rasti, družine, sreče, prijateljstev zadovoljstva in skbi za zdravje. Seveda pa vsako leto napišem tudi poslovne cilje. Prepričana sem, da bomo z dobro ekipo in doslednim delom tudi vse uresničili.

Senzualna izkušnja

Večina ljudi obožuje masažo. Ne samo, da je zelo sprostitvena in nam predstavlja velik užitek, ampak ima tudi veliko pozitivnih učinkov na zdravje in telo. Eden izmed novejših trendov je vsekakor masaža s toplim voskom. Prebudi vse prijetne čute, še zlasti če nas zmasira partner.

Ta mesec se veliko posvečamo razstrupljanju, hujšanju in zdravemu življenju. Če hočemo razstrupiti kožo in telo, se ne moremo izogniti eni izmed najboljših naravnih sestavin, ki nam jo omogoča naša Zemlja - glini. 

Že nekaj let imam navado, da takoj na začetku novega leta napišem svoje cilje in načrte za prihajajoče leto. Tako za svoje zasebno življenje, kot tudi za poslovno. To leto sem cilje napisala 2. januarja in moram reči, da mi jasno, kaj si želim v novem letu.

Vsi vemo, da je celulit nadloga večine žensk in mnoge se zaradi tega počutijo nesamozavestne. Najprej naj vam zagotovimo, da ste lepe ne glede na pomarančno kožo, vsekakor pa razumemo, da bi se celulita rade znebile. Kako? Danes vam bomo predstavili načine, kako lahko to storimo na naraven način. 

Odločni nasveti!

Vsi smo poplavljeni z informacijami o tem, kaj moramo uporabiti, da bo naša koža čim bolj gladka, mladostna in zdrava. Nihče noče aken, črnih kolobarjev ali pa gubic. Danes vam bomo povedali, kako morate za kožo skrbeti, da bo naravnost čudovita.

Najprej naj vam znova voščim srečno, uspešno in predvsem zdravo novo leto. Za mnoge je danes prvi delovni dan in upam, da uspešen in ne preveč naporen. Z novim letom pridejo tudi novoletne zaobljube. Ste vedeli, da jih vsako leto uresniči le 8% ljudi? Prav zato sem prepričana, da pomaga vsaka vzpodbuda in kakovostna pomoč, ki jo lahko najdemo. Kako vam lahko mi pomagamo pri zaobljubah?

Sprej z bleščicami

Do najdaljše noči v letu nas ločita še slaba dva tedna. Nekateri se boste udeležili glamuroznih dogodkov in zabav, medtem ko bomo drugi preživljali zadnje letošnje trenutke s prijatelji in najbližjimi. Večina od nas si želi novo leto pozdraviti s čudovitim videzom, kar lahko s pravimi izdelki dosežemo zelo hitro.

 

Živjo,

to je moj zadnji letošnji blog, ki ga namenjam vsem vam, ki ste si v zadnjih mesecih vzeli čas, da nas spremljate.

 
 
 

© 2016 AROMA HERBAL  /  Oblikovanje LONI DBS  /  

Izdelava spletne trgovine