Zakaj si ga morate privoščiti še danes?

Eterično olje koromača je zaradi številnih pozitivnih učinkov na telo in duha vsak dan bolj priljubljeno. 

Gre za izjemno aromatično olje, ki bo si ga morala privoščiti prav vsaka ženska. Danes vam bomo predstavili nekaj čudovitih lastnosti, ki vas bodo resnično očarale!

Seznam za 2018!

V Aroma Herbal smo zelo pozorni na to, kaj jemo in od kod prihaja naša hrana. To velja tudi za kozmetiko in surovine, ki jih uporabljamo. Vsako leto vas informiramo s svežim seznamom Dirty Dozen. Gre za seznam 12 vrst zelenjave in sadja, ki imajo največjo vsebnost pesticidov.  Ameriška nevladna organizacija Environmental Working Group pa je objavila tudi seznam sadja in zelenjave, ki vsebuje NAJMANJ pesticidov in drugih škodljivih škropiv.

Živjo,

danes bo moj blog bolj oseben. Ta vikend smo praznovali hčerin 16. rojstni dan. Vedno, ko pomislim nanjo, me oblije val ponosa. 

Proti spomladanski utrujenosit

Večina Slovenije se je danes prebudila v deževno jutro, kar marsikomu kvari razpoloženje. Mi smo za vas pripravili zares popolno mešanico eteričnih olj, ki bo poskrbela za dobro voljo in optimizem ter omilila stres.

Pomlad je tisti čas, ko moramo negi kože posvetiti še posebno pozornost. Pozimi je bila koža izpostavljena hladnemu vlažnemu zraku zunaj in običajno toplemu in suhemu zraku v zaprtih prostorih.

Živjo!

Zadnji tedni so zame in za naše podjetje zelo zanimivi, vsekakor pa tudi polni radosti, novih izkušenj in izobraževanj.  Danes vam bom povedala nekaj novičk, ki vas utegnejo razveseliti in omenila nekaj dogodkov s prejšnega tedna.

S stresom, nespečnostjo in anksioznostjo se sooča mnogo ljudi. Zdi se, da smo v današnjem času vedno bolj obremenjeni, zaskrbljeni in napeti. Mnogo ljudi se zaradi tega zateka k slabim navadam, kot so kajenje, prekomerno pitje alkohola ali prehranjevanje z nezdravo hrano. Danes bomo govorili o tem, kako vam lahko pomagajo prav eterična olja.

Ob koncu zime, najprej plašno, potem pa čedalje bolj pogumno, iz snega pokuka zapeljivo zelen čemaž. Rastlina, ki po vonju zelo spominja na česen in jo zato skoraj ne morete spregledati. Je ena prvih užitnih in zdravih rastlin, ki nas razveseli po dolgi zimi. Danes bomo pisali o čemažu, njegovih lastnosti, kako ločiti med čemažem in šmarnico, kako deluje na zdravje in kakšne jed si lahko pripravimo!

Živjo!

Druženje s hčerko je vedno fantastično in v ponedeljek sva imeli prav poseben večer, ko sva naredili preprosto avokadovo masko z eteričnimi olji, ki je čudovita hrana za kožo, obenem pa jo očisti, navlaži in pomaga lajšati številne težave.

Privoščite ga sebi in najstnikom

Problematična, mastna in aknasta koža ni samo problem najstnikov. Z njo se soočamo tudi odrasli in zelo težko je najti izdelek, ki resnično pomaga. Tudi mi smo preizkusili mnogo različnih produktov in končno našli takšnega, ki RESNIČNO pomaga. Prav zato smo ga z veseljem uvrstili v našo ponudbo. Priporočamo ga ljudem v adolescenci in vsem, ki se nikakor ne morejo znebiti aken.

© 2016 AROMA HERBAL  /  Oblikovanje LONI DBS  /  

Izdelava spletne trgovine