KOLEKCIJA
Organic kolekcija
AROMA
Cedra
Cimet
Čajevec
Limona
Limonska trava
Mandarina
Melisa
Pomaranča

 

 

 

 

 

V našem podjetju smo postavili varnost in zdravje naših kupcev na prvo mesto, zato smo se tudi pri izdelavi osvežilcev za prostor močno oddaljili od konvencionalnih formul , ki vsebujejo zdravju in okolju zelo škodljive sestavine. Naši nadvse učinkoviti osvežilci so nastali tako, da smo organski vodni osnovi primešali 100% naravna eterična olja. 

Osvežilci prostora so izjemno obstojni in zelo uspešno prekrijejo neprijetne vonjave v stanovanju. Zaradi dodanih eteričnih olj delujejo antiseptično, antibakterijsko, dvigajo razpoloženje in očarajo vse prisotne.

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

Osvežilci prostora

Osvežilec prostora <p>Melisa & Limona 125 ml
Naravni osvežilec z vonjem melise in limone v stanovanje prinese svežino in dobro voljo. Prekrije vse moteče vonjave in deluje stimulativno, antiseptično in poživljajoče. Ne vsebuje zdravju nevarnih sestavin.
Cena z DDV:
12,59 €
Osvežilec prostora <p>Thailand spice 125 ml
Naravni osvežilec bo prostor napolnil s čudovito aromo eteričnih olj limonske trave, pačulija in bergamotke. Na varen način se bomo znebili neprijetnih vonjav in se odlično počutili.
Cena z DDV:
12,59 €
Osvežilec prostora <p>Cimet 125 ml
Naravni osvežilec Cimet nas razvaja z vonjem eteričnih olj cimeta, pomaranče in nageljnovih žbic. Na zdrav način prekrije vse neprijetne vonjave in nam pričara čudovito praznično vzdušje.
Cena z DDV:
12,59 €
Naravni repelent <p>Anti Bug 125 ml
Najboljši naravni repelent Bug off učinkovito odganja mrčes in nam zagotavlja brezskrbno preživljanje časa v naravi. Zaradi organske osnove je primeren za otroke in hišne ljubljenčke.
Cena z DDV:
12,59 €
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

© 2016 AROMA HERBAL  /  Oblikovanje LONI DBS  /  

Izdelava spletne trgovine