Sucragel <p> naravni

Sucragel

naravni

Sucragel AOF je 100% naravni oljni zgoščevalec, ki se uporablja za izdelavo naravne kozmetike. Zaradi svojih izjemnih vlažilnih lastnosti je nepogrešljiva sestavine čistilnih gelov, losjonov in krem. Ne vsebuje konzervansov.
Šifra:
DIY-SUCR-50
Izberi možnost
Stopnja davka
22 %
Cena z DDV:
6,35 €
DODAJ V KOŠARICO

KOMU JE IZDELEK NAMENJEN

Sucragel je narejen iz sladkornih estrov. Poskrbi, da se olje in voda združita v elmuzijo. Vsestranski gel ne vsebuje nobenih konzervansov. Kožo popolnoma navlaži, zato je priljubljena sestavine naravnih negovalnih izdelkov. Priporočamo ga vsem ljubiteljem izdelovanja negovalne kozmetike.

 

UPORABA

Uporabimo ga za izdelavo čistilnih gelov, odstranjevalcev ličil, krem, losjonov, balzamov za ustnice, gelov po tuširanju ipd. Uporabimo 20 - 25% sucragela glede na težko izdelka.

 

 

 

NAČIN UPORABE: Naravni oljni emulgator in zgoščevalec oljne faze. Gelira olje in tvori gelne emulzije. Z njim lahko ustvarimo tudi emulzijo na hladno. Uporabimo ga lahko za izdelavo oljnih gelov, čistilnih gelov, losjonov, mleka za telo in gelov za prhanje. Uporablja se v količini 5-25% za izdelavo čistilnih gelov in 5-10% za izdelavo emulzij. Stabilen v območju pH 4-8. Za izdelavo gelov mu vedno najprej primešamo olja in nato dodamo vodotopne sestavine.

OPOZORILO: Ni za oralno uporabo. Hraniti pri sobni temperaturi, zaščiteno pred svetlobo in izven dosega otrok. Ne sme priti v stik z očesno sluznico.

SESTAVINE (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil & Glycerine & Aqua & Sucrose Laurate)

 

 

SORODNI IZDELKI

    Marelične peške <p> Mlete
    Mlete marelične peške so izredno bogat vir vitaminov A, E in B17. So nepogrešljiva sestavina pilingov za obraz in telo in naravnih mil, saj nežno odstranijo odmrle kožne celice in nečistoče. Pospešujejo cirkulacijo in nastanek kolagena.
    Cena z DDV:
    od 5,70 €
    M&P naravno milo <p> SLS free
    Izdelava mil po vašem okusu bo z naravnim milom za vlivanje popolnoma enostavna! Milo ne vsebuje nevarnega sredstva za penjenje (SLS-a). Primerno je za vse tipe kože. Dobro se meša z eteričnimi olji.
    Cena z DDV:
    od 4,72 €
    ČOKOLADA<p>Parfumska aroma
    Idealna dišava za ljubitelje toplega čokoladnega vonja. Uporablja se v kremah, mazilih, milih, masažnih svečkah in v vrsto drugih izdelkih. Vonj po čokoladi deluje stimulativno in radostno.
    Cena z DDV:
    od 7,81 €
    Cremophor CO40
    Cremophor CO 40 je derivat ricinusovega olja. Bela do rumenkasta pasta se uporablja kot neionski emulgator za proizvodjo vodnih kozmetičnih izdelkov, kot so toniki in številni drugi izdelki za nego kože.
    Cena z DDV:
    4,65 €

    © 2016 AROMA HERBAL  /  Oblikovanje LONI DBS  /  

    Izdelava spletne trgovine
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?